חפש
התראות
אנשי קשר
בקשות חברות
מועדפים
עזרה צור קשר גיוס עובדים עוד
אבי

אבי פ.

  • ירושלים, Israel
  • בעלים ומנהל
לפני 6 חודשים
  • אנשי הקשר שלי
  • בקשות חברות
  • הוסף המלצה
  • חסימה
  • Download CV

סיכום קורות חיים

לא נמצאו נתונים

ניסיון תעסוקתי

בעלים ומנהל
2016 - היום
******** ********** ************ ********** ***** *** ********** ************** **** ***********
טבח ראשי, מנהל מטבח (ללא תעודת כשרות), רכש ולוגיסט
’יוצאים משפחה - הסעדה ואירועים בחאנים ובחיק
2012 - 2016 [4 שנים ו-8 חודשים]
****** ********** ************** ******************* ********** * ********** **************** ************ ********** **************** ****** ********* ******** ******** ******* ********** ************ ****** ********************* ********** ************ ************** ************** ********** ******** ******** ****** ************ ************ ********* ******** * ******** ********** ******************
[redacted]
******** ********** ********* ********** **************
2009 - 2012 [3 שנים ו-10 חודשים]
******** ************ ************** *************** ************ ******** ********** ********* ********** ************** ****** ********** * ************ *************** * ************ ******** *** ************ ************** ********* ************** ********** ************ **** ************ ******** ************* ******** **************** *********** **************
[redacted]
***************** ************* ******** ************************ **********
1999 - 2009 [10 שנים ו-7 חודשים]
****** ******** ********** ******** **************** ***************** ************* ******** ************************ ********** **************** *********** ************* ******** ********** ********************* ************ **************** ******** ************** **************** ******** ********** ********* ***********
על מנת לצפות במידע נוסף על ניסיון התעסוקתי יש לחשוף את פרטי ההתקשרות של המעומד.

השכלה

מסעדנות , ניהול | בית ספר מקצועי
גולד’יס – הדרכת בישול וע
1999 - 2003
מסעדנות , ייצור | בית ספר מקצועי
גולד’יס – הדרכת בישול וע
1998 - 2002
למדתי והתמקצעתי בחוגים השונים מרמת בסיס (בישול, אפייה ואוכל מהיר) ועד רמות עריכת והגשת בוטיק לאניני טעם וחובבי אירועים עשירי טעם ומראה. התמחיתי במטבח אשכנזי אירופאי (פולני, הונגרי, רומני, רוסי), מזרחי, איטלקי, אמריקאי, אסייאתי.
מסעדנות , ייצור | בית ספר מקצועי
גולד’יס – הדרכת בישול וע
1998 - 2002
למדתי והתמקצעתי בחוגים השונים מרמת בסיס (בישול, אפייה ואוכל מהיר) ועד רמות עריכת והגשת בוטיק לאניני טעם וחובבי אירועים עשירי טעם ומראה. מטבח אשכנזי-אירופאי, מזרחי, איטלקי, אמריקאי ואסייתי.

מיומנויות

לא נמצאו נתונים

המלצות מקצועיות

התקבלו (0)
נשלחו (0)
לא נמצאו המלצות מקצועיות
לא נמצאו המלצות מקצועיות

שפות

לא נמצאו נתונים