גולד’יס – הדרכת בישול וע
1999 - 2003
גולד’יס – הדרכת בישול וע
1998 - 2002
למדתי והתמקצעתי בחוגים השונים מרמת בסיס (בישול, אפייה ואוכל מהיר) ועד רמות עריכת והגשת בוטיק לאניני טעם וחובבי אירועים עשירי טעם ומראה.
התמחיתי במטבח אשכנזי אירופאי (פולני, הונגרי, רומני, רוסי), מזרחי, איטלקי, אמריקאי, אסייאתי.
גולד’יס – הדרכת בישול וע
1998 - 2002
למדתי והתמקצעתי בחוגים השונים מרמת בסיס (בישול, אפייה ואוכל מהיר) ועד רמות עריכת והגשת בוטיק לאניני טעם וחובבי אירועים עשירי טעם ומראה.
מטבח אשכנזי-אירופאי, מזרחי, איטלקי, אמריקאי ואסייתי.